werkwijze / reacties

Werkwijze

Het is lastig om hier een algemeen verhaal over prijzen te maken, aangezien elk boek en elke doos in principe een uniek product is. Een standaard prijs is niet echt te noemen, want alles hangt af van de werkwijze: de keuze van vorm of bindwijze, de afmeting en de keuze van materialen.


Heb je een vaag idee of misschien juist een heel duidelijk beeld van wat je wilt? Als je een werkstuk door mij wilt laten maken, bespreek ik het liefst in een persoonlijk gesprek je wensen. In mijn atelier kan ik verschillende mogelijkheden laten zien, en er zijn lades en kasten vol materialen om uit te kiezen. En wat er niet is, kan meestal besteld worden. Zodra er meer duidelijkheid is omtrent je keuze(s), kan ik (vrijblijvend) aangeven wat de bijbehorende kosten zijn.


Tijdens de uitvoering van een opdracht hou ik je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Als ik gaandeweg op andere (betere) ideeën kom, zal ik je deze voorleggen. Eventuele aanpassingen zal ik altijd eerst met je kortsluiten voordat ik deze uitvoer. 


Reacties van klanten

Hallo Miu, hierbij wil ik je hartelijk danken voor de prachtige sieradendoos. Hij of zij is echt helemaal naar mijn zin. Zo'n mooie kleuren en zo mooi afgewerkt. Hartelijk dank,

H. de Winter

Miu, een tijd geleden heb je mijn eindwerk vormgegeven (boekjes met proza en poëzie in Japanse wikkeldozen - red.). De jury was heel erg onder de indruk van zowel de vorm als de inhoud. Zo erg dat ze me de stadsmedaille van Deinze gegeven hebben. Het was nog maar de tweede keer in de geschiedenis dat ze die uitreiken dus het is heel bijzonder en ik ben er ook erg blij mee. Heel erg bedankt voor de vlotte samenwerking.

A. Cockaerts

Miu, ik moet je vertellen dat mijn broers en zusje sprakeloos waren. Je hebt de boeken zo mooi en zorgvuldig gemaakt. Ik ben met alle keuzes die we steeds moesten doen heel blij. De band die jij om de boeken maakte is een echte hommage aan mijn moeder. Haar prachtige tekeningen hebben nu een prachtig huis.

M. Israëls


Wat een ontzettend leuk en mooi boekje heb je voor ons gemaakt!!! Heel erg bedankt! Het was heel leuk om met je samen te werken, en als ik weer eens iets heb kom ik zeker bij je terug.

M.Faber

Miu, het is een juweeltje geworden in alle opzichten, ik ben er erg blij mee. Prachtig familie document.

A. Kamma

Ik heb het boekje gekregen en zojuist bekeken. Wauw! Het is echt een prachtig boekje, een kunstwerkje. Prachtig ingebonden, en mooie tekst, lettertype en plaatjes. I’m impressed! Heel fijn om dit stukje familiegeschiedenis zo mooi te kunnen bewaren.

M. Kamma

© Miu de Vries | LinkedIn | Facebook