Workshop Bullet Journal

Workshop 'Bullet Journal' of schrijfboek/reisjournal maken

Algemene informatie


De workshop duurt van 10.30u tot 17.00u, en kost € 90,- per

persoon. Hierin zit het gebruik van gereedschappen, materialen

(behalve het leer), lunch en koffie/thee. Het vindt plaats in Atelier STRO,

aan de Visserskade 50 in Hank. Parkeren op eigen terrein.


De workshop gaat van start bij minimaal 2 en maximaal 4 personen

geen kinderen). In zo'n kleine groep is het makkelijker de les te volgen, en in eigen tempo mee te draaien.


Heb je zelf een groepje waarmee je les wilt krijgen, dan kan dit in overleg geregeld worden op een datum naar keuze. Ervaring is niet nodig, maar handigheid is een pre.


Voor de workshopvoorwaarden: klik hier

De workshop


In deze workshop maak je zelf je een (reis)dagboek met blanco papier, of een 'bullet journal', compleet met dotted paper en met paginanummers. Je krijgt mooi dik FSC papier van 120 gr voor de vellen. Een  bullet journal is een nieuwe manier van organiseren; je schrijft en tekent je eigen agenda erin, en overzichtelijke to-do lijsten per dag, week en/of maand. De agenda 'groeit' naarmate het jaar vordert.


Je vouwt zelf de katernen, en naait deze in de flexibele leren omslagband die je zelf naar smaak kunt bewerken met folie, en/of kunt personaliseren met tekst. Als extra's voegen we diverse leeslinten toe, en als er tijd over is, een envelop om losse briefjes te kunnen bewaren. De omslag sluit je met een leren bandje, of een mooi sierbandje.


Het leer is bij Atelier STRO te koop (in de kleuren chocoladebruin, roodbruin, kobaltblauw, zwart en koeienhuid) voor € 22,50, maar je kunt ook zelf een (dik) stuk leer meenemen.


Aanmelden of meer informatie nodig? Bel 06-55158153, of mail info@atelierstro.nl

© Miu de Vries | LinkedIn | Facebook